imgContentHero

Tennisles

Nog nooit eerder getennist en altijd al willen leren tennissen? Of heb je al eens getennist en je wilt de tennissport weer oppakken? Dat kan allemaal bij TCS. Onder leiding van een enthousiast team van gediplomeerde tennistrainers (in samenwerking met VDR Sports) kun je de basisbeginselen van de tennissport leren of je techniek bijschaven. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van privé les tot groepsles. Aan jou de keuze.

Voor jeugd werken wij met unieke lespakketten: voor een vast bedrag per maand, krijgt je kind zomer en winter tennisles. Er zijn al lespakketten vanaf €25,- per maand! Kijk hier voor meer informatie over de lestarieven.

Proefles

Twijfel je nog of tennis wel de sport voor jou is of wil je je kind eerst laten kennismaken met tennis? Dat kan altijd! Voor kinderen geldt dat zij de eerste maand vrijblijvend tennisles mogen proberen. Voor een proefles, neem contact op met de trainer, via tennisles@tcsprenkelaar.nl.

Voor inschrijven voor tennisles, klik je hier.

tennisles

De trainers

Pjotr van Dalfsen

Pjotr is al sinds 2004 trainer bij TC Sprenkelaar. Hij verzorgt, samen met Cynthia, alle selectietrainingen. Daarnaast verzorgt hij met zijn bedrijf VDR SPORTS, in samenwerking met Cynthia en Robert, alle overige tennislessen. Hij is al ruim 30 jaar actief als tennisleraar en heeft ook veel wedstrijden op hoog niveau gespeeld. Ook de komende jaren wil hij meehelpen het niveau en spelplezier van alle leden van TCS te verhogen.

Cynthia Dekker

Cynthia werkt al bijna 10 jaar als fulltime tennisleraar, waarvan al ruim 6 paar jaar bij TC Sprenkelaar waar ze het onwijs naar haar zin heeft. Cynthia is op wedstrijdniveau ook nog behoorlijk actief. Ze heeft ook een aantal jaren in ons eerste competitieteam op zondag gespeeld. Dit zowel in de gemengde competitie (2e klasse) als in de damescompetitie (eredivisie).

Robert Ameshof

Robert nu al een paar jaar als parttime tennisleraar bij TCS. Leuk om te weten is dat Robert ooit begonnen is als jong ventje bij onze club. Hij heeft jaren in de selectie gespeeld en was een vaste waarde in het eerste team. Op dit moment is speelt hij meer recreatief. Robert is afgestudeerd psycholoog, werkt 4 dagen in de week in het bedrijfsleven en geeft 1 dag per week tennisles (woensdag).

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsApp