park_22_6_2022_(469)_header

Toernooien

TCS organiseert gedurende het hele jaar diverse gezellige toernooien. Dit zijn zogenaamde 'Open' toernooien, hieraan kan iedereen deelnemen die lid is van de KNLTB, dus ook van andere verenigingen. Deze toernooien tellen ook mee voor de ranking (het DSS-puntensysteem).

De volgende toernooien staan ieder jaar weer op de agenda:

Klik op de links voor meer informatie.

Toernooien bij TC Sprenkelaar
tennis_22_6_2022_(149)
padel_22_6_2022_(642)

Competitie Tennis en Padel

Als je het leuk vindt om wedstrijden te spelen en om in teamverband te tennissen en/of padellen, dan is de  KNLTB competitie wellicht iets voor je. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je wensen en je niveau. De competitie periode is vooral een leuke en gezellige periode! De voorjaarscompetitie wordt traditiegetrouw afgesloten met een feestavond.

De tenniscompetitie (voorjaar) vindt plaats in de periode april tot en met juni, op de woensdagavonden, vrijdagavonden, zaterdagmiddag of zondag (senioren). De padelcompetitie is op zaterdag of zondag. Als je je inschrijft voor de competitie, word je ingedeeld in een team met andere TCS’ers. Meestal bestaat een team uit 6 personen. Afhankelijk van het soort competitie, speel je heren, dames of gemengde competitie. Je speelt met je team in totaal 7 keer tegen teams van andere verenigingen. Competitie spelen is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten en op een leuk niveau wedstrijden te spelen.

De laatste twee jaar groeit de belangstelling voor de najaarscompetitie. Deze competitie wordt gespeeld in de maanden september, oktober en november en is qua opzet vergelijkbaar met de voorjaarscompetitie. Er kan gespeeld worden op vrijdagavond, zaterdag- of zondagmiddag (padel: zaterdag en zondag).

Aanmelden voor de competitie verloopt via deze website. Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden van het spelen van competitie, neem dan gerust contact op met de competitiecommissie via email: competitie@tcsprenkelaar.nl

Activiteiten

TCS organiseert gedurende het hele jaar diverse gezellige activiteiten. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

Klik op de links voor meer informatie.

Agenda

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp