Voorjaarscompetitie

De indeling voor de voorjaarscompetitie vind je hieronder.

Verder zijn twee wedstrijdbulletins van de KNLTB in te zien, met daarin belangrijke zaken rondom de competitie. Belangrijke wijziging is ook het verkort spelen in alle dubbelpartijen.

Met ingang van de Voorjaarscompetitie 2018 wordt in alle dubbelspelpartijen van de competitie de beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) toegepast. Een wedstrijdtiebreak wordt gespeeld op het moment dat in een dames-, heren- of gemengd dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak - en daarmee ook van de partij - is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt op voorwaarde dat er een verschil is van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in het nieuwe MijnKNLTB.toernooi.nl ingevoerd te worden als zijnde bijvoorbeeld 10-6 of 11-13. Wanneer in een afdeling twee of meer ploegen met een gelijk aantal winstpunten zijn geëindigd, dan geldt deze beslissende tiebreak bij het bepalen van de eindstand als een set met games (7-6 of 6-7).

Verder vind je in de bulletins o.a. de regels omtrent invallers, wat te doen bij slecht weer, promotie/degradatie en nog veel meer:

  • Wedstrijdbulletin Voorjaarscompetitie 2018 Regio Midden;
  • Wedstrijdbulletin Voorjaarscompetitie 2018 Landelijk (zondag);

Hoofdsponsor

Sponsoren

FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsApp