Paul Verra Sprenkelaar toernooi

Het Paul-Verra laddertoernooi was vorig jaar volgens velen goed geslaagd. Leuke wedstrijden op gezellige zomeravonden, waarbij je onder het genot van een drankje je clubgenoten kunt aanmoedigen, terwijl de zon langzaam wegzakt achter de bomen. Dat is het Paul Verra toernooi!

We hebben het zelf ook erg gezellig gehad en daarom organiseren we het dit jaar weer. Het toernooi is een dubbeltoernooi voor senioren van TC Sprenkelaar op de donderdag- en vrijdagavonden van half mei tot en met september en er kan ingeschreven worden op de onderdelen DD, HD en GD. Het laddertoernooi heeft een poulesysteem met promotie en degradatie na iedere speelronde. Op advies van de deelnemers van vorig jaar enkele aanpassingen: kleinere poules zodat je veel tegen andere tegenstanders speelt en drie speelronden in plaats van vier, we eindigen daardoor een maandje eerder.

Het is een gezelligheidstoernooi, dus schrijf je in met iemand waar je altijd al graag eens mee hebt willen dubbelen. Door de laddervorm speelt iedereen uiteindelijk op zijn eigen niveau en dus kan iedereen meedoen, ongeacht de speelsterkte. Daardoor ook heel geschikt voor nieuwe leden!

Meer informatie via: paul-verra-toernooi@tcsprenkelaar.nl

Met sportieve groet,

Belinda en Albert Blikman

Paul Verra toernooi
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp