Losse verhuur

Als u af en toe zin hebt om te tennissen bestaat natuurlijk de mogelijkheid om incidenteel een baan te huren. De kosten bedragen € 27,50 per uur, ongeacht het aantal spelers.

Winter-actie!
Vanaf nu tot het einde van dit winterseizoen krijg je een flinke korting op de last-minute huur van de nog beschikbare banen. In plaats van €27,50 betaal je slechts €16,00 per uur.

Hoe werkt het:
- Het gereduceerde tarief is alleen geldig voor boekingen die maximaal 72 uur (3 dagen) dagen vóór het gewenste speelmoment worden gedaan.
- Wil je eerder boeken voor nog beschikbare uren? Dan betaal je het reguliere tarief.
- Last minute boekingen kunnen alleen telefonisch worden gedaan via de club op 055-3603623. Voor boekingen via de website kan het gereduceerde tarief niet worden verwerkt.
- De nog beschikbare uren kan je vinden via https://www.tcsprenkelaar.nl/hal-win…/binnenbaan-reserveren/ of door te bellen naar de club op 055-3603623
Dus wil je bijvoorbeeld op 1 februari om 15.00 spelen, dan mag je deze baan vanaf 29 januari 15.00 uur telefonisch boeken tegen gereduceerd tarief. Wil je deze baan eerder boeken, dan betaal je het reguliere tarief.

Binnenbaan reserveren

Reserveer een vrije baan door hieronder te klikken op het gewenste tijdstip (legenda onderaan de pagina) en vervolgens te klikken op "Nu reserveren". U wordt dan doorgeleid naar een inlogpagina. U dient zich hiervoor eenmalig te registreren. Of maak een keuze uit het menu aan de rechterkant. (handleiding: klik hier)

U kunt ook bellen voor informatie over de beschikbaarheid of om te reserveren: 055 – 360 36 23.

Tennishal TC Sprenkelaar
FacebookTwitterGoogle+LinkedInWhatsApp