Teamtennis

Teamtennis 2021-2022 TC Sprenkelaar

Samen met je competitieteam, collega’s en/of vrienden in de winterperiode Teamtennis spelen bij Tennisvereniging Sprenkelaar?

Tennisvereniging Sprenkelaar organiseert in de winter een indoor een dubbel teamtenniscompetitie.

Vanaf oktober 2021 tot eind maart 2022 wordt er gespeeld in onze hal aan de Nocturnestraat 1, 7323 LC In Apeldoorn.

Teamtennis spelen we in teams van minimaal 4 tot 6 spelers in één of meerdere poules. Afhankelijk van het aantal teams speel je tussen 6 en 8 keer met je team.

Een team kan bestaan uit werknemers van een bedrijf maar mag ook gevormd zijn door je competitieteam een vriendengroep of elke andere willekeurige samenstelling. Je speelt (gesponsord) onder een bedrijfsnaam of zelf verzonnen naam.

Elk team bestaat uit 2 dubbels die per wedstrijddag kruislings tegen elkaar uitkomen, in totaal dus 4 dubbels per volledige wedstrijd. Elke dubbelwedstrijd heeft een speeltijd van één uur. Tussen de wedstrijden is een kwartier pauze. De dubbels kunnen bestaan uit 2 heren, 2 dames of 1 heer en 1 dame.
Een volledige wedstrijd is na uiterlijk 2 uur en 15 minuten klaar, hierna kan onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat worden in ons gezellige clubhuis. Er wordt op de speeldagen een eenvoudige doch smakelijke maaltijd bereidt en je kunt je daarvoor opgeven op de speeldag zelf.

Speelschema

De wedstrijden zijn altijd op zaterdagen. We beginnen om 13:30 uur. Het speelschema en uitslagen zijn te zien op Toernooi.nl: TCS Teamtennis 2021-2022

flyer teamtennis juli 2021
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met John Reinders, of bel 06-55822434

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp