imgContentHero

Jeugd

Bij TCS is er altijd wel iets te doen voor de jeugd! We hebben een grote groep jeugdleden en een enthousiaste jeugdcommissie.

Houd altijd de website, Topspin en Facebook/Twitter in de gaten voor het aanmelden voor de evenementen en toernooien.

Wat is er door het jaar heen zoal te doen bij TCS voor de jeugd?

  • Pizza Friday: In het voorjaar en de zomer  (behalve in de zomervakantie) organiseren onze tennisleraren de super gezellige Pizza Friday. Kom gezellig aan het einde van de middag wedstrijdjes spelen tegen leeftijdsgenoten en daarna lekker met z'n allen pizza eten. 
  • Winterevenement: een gezellige middag bowlen of lasergamen met al je tennisvriendjes en vriendinnetjes! Zie deze speciale pagina.
  • Pannenkoektennis: lekker partijtjes tennissen, daarna pannenkoeken eten. Meestal twee keer per jaar in het zomerseizoen. Al jaren een groot succes!
  • Familieopeningstoernooi: om het seizoen af te trappen, roepen we alle jeugdleden op om vader, moeder, opa, oma, buurman of tante uit te dagen en mee te doen met het familieopeningstoernooi (ook wel ouder-kind toernooi genoemd). Ook voor ouders die geen lid zijn. Tussen de middag krijg je ook nog een heerlijke lunch aangeboden!
  • Klaverblad Verzekeringen ASO toernooi: hoezo ASO? ASO staat voor Apeldoorn Sprenkelaar Open. ASO is het leukste jeugdtoernooi in de wijde omgeving van Apeldoorn. Er wordt niet alleen getennist in de verschillende leeftijdscategorien, er is ook iedere jaar een ander thema, waar de diverse activiteiten op worden georganiseerd. Tijdens de toernooiweek is er iedere dag van alles te doen. Tennis en veel vermaak, succes verzekerd! Vaak met één overnachting in de hal. Het toernooi vindt plaats in de schoolvakantie (zomer).
  • Familieslottoernooi: ouder-kind toernooi om het buitenseizoen af te sluiten.
  • Clubkampioenschappen: wie is de sterkste speler en speelster bij TCS? Doe mee en ga de strijd aan. Meestal begin juni (vlak na de voorjaarscompetitie).
  • Groot Pietenfeest: wie kan het winnen van de Pieten? Tennissen, balspelletjes, andere activiteiten en heel veel gezelligheid voor de basisschooljeugd! Tot nu toe zijn we er altijd nog in geslaagd om speciale sport Pieten naar ons park te krijgen... met dank aan Sinterklaas! Meestal op de woensdagmiddag voor het Sinterklaasfeest.

Jeugdbeleid

Wil je meer weten over de visie van TCS op het gebied van jeugdbeleid, lees dan ons Jeugdbeleidsplan: Jeugbeleidsplan TC Sprenkelaar 2018

Hoofdsponsor

Sponsoren

Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Bekijk de video hieronder voor een korte uitleg.

Voor meer uitleg over Tenniskids: klik hier.


Heb je een Tenniskids t-shirt en is het zoek of ben jij eruit gegroeid? Dan kan je vanaf nu een nieuw t-shirt kopen voor 10 euro. Of ben je nieuw bij TC Sprenkelaar en heb je nog geen t-shirt gekregen? Dan mag je gratis een t-shirt ophalen. Om een afspraak te maken om een t-shirt te passen of te kopen kan je terecht bij Cynthia Dekker tennisles@tcsprenkelaar.nl. Alle t-shirts zien er het zelfde uit. Dat betekent dat voor alle tenniskids (rood, oranje en groen) de t-shirts blauw zijn.

Rode, Oranje en Groene competitie

Hier vind je de indeling van de World Tour teams van TCS.

Voor het programma, standen en uitslagen van de World Tour voor het voorjaar van 2019, zie deze speciale toernooi.nl pagina.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp