Header_Jeugd_small

Jeugd

Bij TCS is er altijd wel iets te doen voor de jeugd! We hebben een grote groep jeugdleden en een enthousiaste jeugdcommissie.

De jeugdcommissie bestaat uit: Anouk ten Arve, Marjolijn de Jong, Mirjam van Gerrevink en Marleen Versnel.

Zij zijn te bereiken via: jeugdcommissie@tcsprenkelaar.nl

Houd altijd de website, e-mail (nieuwsbrief), club-app en Facebook/Twitter in de gaten voor het aanmelden voor de evenementen en toernooien.

Jeugdcommissie

Wat is er door het jaar heen zoal te doen bij TCS voor de jeugd?

  • Pizza Friday: In het voorjaar en de zomer  (behalve in de zomervakantie) organiseren onze tennisleraren de super gezellige Pizza Friday. Kom gezellig aan het einde van de middag wedstrijdjes spelen tegen leeftijdsgenoten en daarna lekker met z'n allen pizza eten.
  • Winterevenement: een gezellige middag bowlen of lasergamen met al je tennisvriendjes en vriendinnetjes!
  • Familieopeningstoernooi: om het seizoen af te trappen, roepen we alle jeugdleden op om vader, moeder, opa, oma, buurman of tante uit te dagen en mee te doen met het familieopeningstoernooi (ook wel ouder-kind toernooi genoemd). Ook voor ouders die geen lid zijn. Tussen de middag krijg je ook nog een heerlijke lunch aangeboden!
  • Klaverblad Verzekeringen ASO toernooi: hoezo ASO? ASO staat voor Apeldoorn Sprenkelaar Open. ASO is het leukste jeugdtoernooi in de wijde omgeving van Apeldoorn. Er wordt niet alleen getennist in de verschillende leeftijdscategorien, er is ook iedere jaar een ander thema, waar de diverse activiteiten op worden georganiseerd. Tijdens de toernooiweek is er iedere dag van alles te doen. Tennis en veel vermaak, succes verzekerd! Vaak met één overnachting in de hal. Het toernooi vindt plaats in de schoolvakantie (zomer).
  • TCS Fun Camp: De naam zegt het al, plezier staat voorop. Tijdens dit dagkamp gaan de kinderen in de ochtend trainen en na de lunch pauze verschillende activiteiten doen waarbij sport en spel wordt afgewisseld. Einde middag gaan de kinderen weer naar huis om thuis op te laden voor de volgende dag. Het kamp wordt afgesloten met een toernooi.
  • Tennisweekend Duitsland: éen keer per jaar wordt er een weekend georganiseerd voor de TCS jeugd vanaf 9 jaar in Duitsland. We verblijven in de jeugdherberg in Reken en tennissen bij de plaatselijke tennisclub. Naast een tennistoernooi en tennistraining worden er ook veel leuke aktiviteiten georganiseerd. Een weekend vol gezelligheid en plezier.
  • Clubkampioenschappen: wie is de sterkste speler en speelster bij TCS? Doe mee en ga de strijd aan. Meestal begin juni (vlak na de voorjaarscompetitie).
  • Groot Pietenfeest: wie kan het winnen van de Pieten? Tennissen, balspelletjes, andere activiteiten en heel veel gezelligheid voor de basisschooljeugd! Tot nu toe zijn we er altijd nog in geslaagd om speciale sport Pieten naar ons park te krijgen... met dank aan Sinterklaas! Meestal op de woensdagmiddag voor het Sinterklaasfeest.

Jeugdbeleid

Wil je meer weten over de visie van TCS op het gebied van jeugdbeleid, lees dan ons Jeugdbeleidsplan: Jeugbeleidsplan TC Sprenkelaar 2018

Hoofdsponsor

Sponsoren

Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Voor meer uitleg over Tenniskids: klik hier

 

 

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp