imgContentHero

Tennis- en padelles

Nog nooit eerder getennist en altijd al willen leren tennissen? Of heb je al eens getennist en je wilt de tennissport weer oppakken? Of nieuwsgierig of padel iets voor je is? Dat kan allemaal bij TCS. Onder leiding van een enthousiast team van gediplomeerde trainers (in samenwerking met TCD) kun je de basisbeginselen van de tennis- of padelsport leren of je techniek bijschaven. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van privé les tot groepsles. Aan jou de keuze.

Er zijn lespakketten voor senioren en jeugd. Voor jeugd werken wij met unieke lespakketten: voor een vast bedrag per maand, krijgt je kind zomer en winter tennisles. Er zijn al lespakketten vanaf €25,- per maand! Kijk hier voor meer informatie over de lestarieven.

Wil je weten of er nog ruimte is voor het volgen van lessen? Neem dan contact op met de trainer via tennisles@tcsprenkelaar.nl

Voor inschrijven voor lessen, klik je hier.

Proefles voor kinderen 

Wil je je kind eerst laten kennismaken met tennis of padel? Dat kan altijd! Voor kinderen geldt dat zij 2x vrijblijvend een les mogen proberen. Voor een proefles, neem contact op met de trainer, via tennisles@tcsprenkelaar.nl.

De trainers

Cynthia Dekker

TCD – Cynthia

Mijn naam is Cynthia Dekker, sinds 2006 tennistrainster en vanaf 2008 werkzaam bij TC Sprenkelaar. Sinds 2017 verzorg ik met mijn tennisschool met veel enthousiasme alle tennis en padellessen bij TC Sprenkelaar.

Mijn hoogst haalbare rating met tennis is niveau 2 geweest. In 2017 en 2018 heb ik vanuit het Nederlands Padel team Nederland vertegenwoordigd in een EK en een WK.

Ik en alle andere trainers hopen jullie snel te zien op de tennis- of padelbaan zodat we met enthousiasme onze passie met jullie kunnen delen!

Leon Metsemakers

TCD – Leon

Ik werk vanaf 1 april 2019 bij tc Sprenkelaar. Waar ik training geef aan de jeugdselectie en alle overige kids en volwassen lessen.

Dit doe ik hier met ongelooflijk veel plezier.

Vroeger ben ik zelf als lid bijna 15 jaar lid geweest van TCS en heb uiteindelijk niveau 3 gehaald.

Ik werk sinds 2013 als fulltime tennistrainer en probeer mijzelf zoveel mogelijk te blijven ontwikkelen.

Ook hoop ik binnenkort weer als speler te zien te zijn voor TCS.

Stefan Scheenstra

TCD – Stefan

Ik ben Stefan Scheenstra, geboren in Apeldoorn en zit al vanaf mijn 4de op tennis. Vanaf jongs af aan wilde ik altijd Wimbledon winnen, helaas is dit niet gelukt. Wel heb ik tot en met mijn 18de altijd bij de top van Nederland gehoord en heb ik heel Europa door gereisd om internationale jeugd toernooien te spelen.

Op mijn 20ste heb ik op zondag hoofdklasse gemengd gespeeld op ALTV Daisy. Daarna ben ik een tijd gestopt met tennis omdat ik het plezier in het spelletje verloren was.

Na heel wat omwegen ben ik weer terug in Apeldoorn gaan wonen op mijn 26ste en ben ik weer verliefd geworden op het spel waar ik vroeger zo veel plezier in had. Nu hoop ik dit plezier op anderen over te brengen. Iedereen heeft zo zijn doel met zijn of haar training. Of dat nou het verbeteren van het spel is, lekker bewegen, een nieuwe sport uitproberen, plezier hebben of meerdere van deze dingen tegelijk. Ik wil er voor zorgen dat een leerling met een glimlach en een voldaan gevoel van de baan af loopt.

Jeffrey van Rooijen

TCD – Jeffrey

Sportieve ondernemer met 20 jaar ervaring als squashleraar die in 2020 de overstap gemaakt heeft naar Padel. Tijdens mijn padel lessen breng ik graag mijn enthousiasme over op mijn leerlingen waarbij plezier en de kracht van herhaling de sleutel is voor succes!

Dimitri Buitenhuis

TCD – Dimitri

Mijn naam is Dimitri Buitenhuis, ik ben begonnen met tennissen bij TC Sprenkelaar, daar speel ik nu nog met veel plezier. Hier neem ik hier ook deel aan de competitie op de zaterdag. Na betrokken te zijn geweest bij veel evenementen ben ik er achter gekomen dat ik veel plezier haal uit het begeleiden/ontwikkelen van anderen. Nu heb ik de stap gemaakt naar het lesgeven, hier wil ik mijn enthousiasme over brengen op anderen waarbij plezier voorop staat.

Graag zie ik jullie op de baan!

Dylan Hulshorst

TCD – Dylan

Ik ben Dylan Hulshorst en al 15 jaar actief als tennisser, je kan gerust zeggen dat ik ben geboren met het racket in mijn hand. Dit heeft geresulteerd in al 15 mooie jaren tennis waarbij ik nu op de zaterdag in het eerste heren team van Sprenkelaar speel.

Ik heb me altijd al enthousiast ingezet tijdens evenementen voor de jeugd, eerst als deelnemer daarna als begeleider. Na eerdere stages bij Cynthia heb ik sinds mijn 18de ook zelf mijn trainers diploma. Tijdens mijn lessen breng ik mijn energie en enthousiasme graag over op mijn leerlingen.

Bram Huigen

TCD – Bram

Op mijn 6e ben ik begonnen met tennis en ben ik grotendeels opgegroeid op de banen van TC Sprenkelaar. Elk moment dat ik vrij had ging ik tennissen en probeerde ik beter te worden. Dat is mij gelukt tot niveau 3, het niveau dat ik op dit moment heb.

Daarnaast heb ik een aantal jaar met Jacco Eltingh en Paul Haarhuis tennisclinics aan bedrijven en tenniskampen aan kinderen door heel Nederland gegeven en daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Op dit moment ben ik naast mijn huidige baan als sportdocent dus ook werkzaam als tennistrainer. Met Cynthia en Leon heb ik een aantal jaar competitie gespeeld bij TC Sprenkelaar en ik vind het ontzettend leuk om deel te zijn van het trainers team bij de club waar ik opgegroeid ben!

Hard werken en plezier staan altijd centraal in mijn lessen. Ik hoop jullie snel te zien!

Kai Arnold

TCD – Kai

Mijn naam is Kai Arnold en ik ben 19 jaar oud. Mijn grote passie is tennis en daar ben ik van jongs af aan al in aanraking mee gekomen. Als jongetje van twaalf jaar ontdekte ik de sport en was ik direct om. Vanaf mijn zestiende hielp ik Apeldoornse tennistrainers al bij de lessen voor jonge kinderen (tenniskids). Ik vond het zo leuk dat ik besloot daarmee door te gaan, ik heb eerste op het Aventus Sport en Bewegen gezeten en heb daarna de tennislerarenopleiding bij de KNLTB gevolgd.

Ik vind het belangrijk om bij te blijven wat betreft de nieuwe ontwikkelingen in tennis en volg hier ook (PO)cursussen voor.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp