imgContentHero

Tennis- en padelles

Nog nooit eerder getennist en altijd al willen leren tennissen? Of heb je al eens getennist en je wilt de tennissport weer oppakken? Of nieuwsgierig of padel iets voor je is? Dat kan allemaal bij TCS. Onder leiding van een enthousiast team van gediplomeerde trainers (in samenwerking met TCD) kun je de basisbeginselen van de tennis- of padelsport leren of je techniek bijschaven. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van privé les tot groepsles. Aan jou de keuze.

Er zijn lespakketten voor senioren en jeugd. Voor jeugd werken wij met unieke lespakketten: voor een vast bedrag per maand, krijgt je kind zomer en winter tennisles. Er zijn al lespakketten vanaf €25,- per maand! Kijk hier voor meer informatie over de lestarieven.

Wil je weten of er nog ruimte is voor het volgen van lessen? Neem dan contact op met de trainer via tennisles@tcsprenkelaar.nl

Voor inschrijven voor lessen, klik je hier.

Proefles voor kinderen 

Wil je je kind eerst laten kennismaken met tennis of padel? Dat kan altijd! Voor kinderen geldt dat zij 2x vrijblijvend een les mogen proberen. Voor een proefles, neem contact op met de trainer, via tennisles@tcsprenkelaar.nl.

De trainers

Cynthia Dekker

cynthia dekker

Werkt al bijna 15 jaar als full time tennistrainster waarvan al bijna 10 jaar bij TC Sprenkelaar. Zelf heeft Cynthia ook altijd op hoog niveau tennis gespeeld en jaren lang in het eerste team van TC Sprenkelaar gespeeld. Voorheen altijd prettig samengewerkt met Pjotr van Dalfsen en vanaf 1 april 2019 is zij met haar tennisschool TCD een samenwerking aangegaan met Leon Metsemakers. Samen zorgen zij voor de selectie trainingen en alle overige lessen die gegeven worden bij TCS.

Leon Metsemakers

foto leon

Vanaf 1 april 2019 nieuw als trainer op TCS. Vroeger zelf als lid bijna 15 jaar getraind bij TCS en uiteindelijk niveau 3 behaald. Leon werkt nu sinds 2013 als full time tennistrainer en heeft veel zin om aan het werk te gaan op het mooie park van TCS, hij gaat vanaf april een samenwerking aan met TCD en zal samen met Cynthia de selectie trainingen en overige trainingen gaan verzorgen.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp